Partyservice
Mitra Partyservice, uw feest begint hier!
Mitra Kisjes Partyservice
Laat ons het werk doen
Bij de voorbereiding van elke feestelijke gebeurtenis, hoe klein of hoe groot ook, is het altijd weer de vraag hoeveel en wat voor soort dranken moeten er worden ingeslagen? Want nee moeten verkopen aan uw gezelschap is niet leuk. Aan de andere kant is het maar luk raak inslaan van dranken een kostbare aangelegenheid. Mitra Partyservice voorkomt dit soort situaties, door u goed te adviseren bij het samenstellen van uw feest. Zo heeft u altijd de juiste dranken en de juiste hoeveelheden om van uw feest een geslaagd feest te maken. Wat heeft Mitra Partyservice u nog meer te bieden: U kunt bij ons verschillende biertaps huren van verschillende merken en groottes.

Zo hebben wij voor elk soort feest de juiste tap, en de juiste glazen voor de dranken die worden gedronken. Zo heeft u alle ingrediënten voor een geslaagd feest, waar nog lang over nagesproken zal worden door u en uw gasten.
!
!

Mitra Kisjes heeft een nieuwe tapinstallatie

!

Voor uw party, bijeenkomst of feest hebben wij een prachtige en zeer praktische tap installatie beschikbaar.

Deze goed verplaatsbare mobile installatie zorgt er voor dat het biertje op uw feest of bijeenkomst altijd op de juiste temperatuur is. En dat er ruim voldoende aanwezig is. Deze tap is te huur. Vraag naar de voorwaarden.

Als het aan ons ligt wordt het feest helemaal compleet

!
U hoeft zich nergens zorgen meer om te maken. Wij hebben alles in huis
  • Servies
  • Glaswerk
  • Bier tap's
  • Statafels
  • Krukken en stoelen
  • Catering
  • Linnengoed
  • etc. ect.

Uw party wordt een succes.

!
Zoekt u nog een leuke activiteit of demonstratie op uw feest? Hier onze tip!

www.chocoladeenzo.nlChocolade & Zo is een kleine enthousiaste onderneming onder leiding van chocolatier Jeroen Kikkert. Wij willen graag onze passie voor Chocolade en Patisserie met zoveel mogelijk mensen delen en u laten kennis maken met de ongekende mogelijkheden van deze prachtige producten!

Wij verzorgen workshops, demonstraties en cursussen op locatie en in ons eigen atelier in een oude melkfabriek voor kleine en grote groepen en voor jong en oud. Voor elke gelegenheid bent u bij ons aan het juiste adres.

Chocolade & Zo

"De oude melkfabriek"
Kolderveen 30A
7948 NJ Nijeveen (Meppel)

 

info@chocoladenzo.nl

www.chocoladenzo.nl