Kisjes v.o.f
Alexander en Gonny Kisjes
Info

Welkom bij Mitra Kisjes

Geachte bezoeker,

Wij heten u van harte welkom op onze website voor wijn, bier, gedistilleerd en geschenken. Geschenken zijn een specialiteit van ons. U kunt het niet zo gek bedenken maar als u op zoek bent naar een leuk en orgineel kado dan zult u bij ons ongetwijfeld slagen. En als we het niet hebben dan maken wij het voor u.

U bent van harte welkom in onze slijterij met een echte voordeur. Slijterij Mitra Kisjes is gevestigd in het centrum van Meppel in het wonderschone Drenthe. U kunt bij ons voor de deur parkeren en laden en lossen gaat heel gemakkelijk. Wij zijn een franchisenemer van de landelijke Mitra-organisatie met meer dan 300 vestigingen in heel Nederland.

Levering:

Uitsluitend aan personen die voldoen aan de leeftijdsgrens. Mocht er onverhoopt iets niet op voorraad zijn, dan leveren wij het zo spoedig mogelijk na, maar u ontvangt in ieder geval bericht.

Openingstijden:

Webshop www.mitra.nl : 7 dagen per week 24 uur per dag.

De slijterij in Meppel: Maandag van 12.00 uur tot 18.00 uur, Dinsdag t/m Donderdag van 09.00 uur tot 18.00 uur Vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en Zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur

Wij nodigen u graag uit voor de borrel,

Mitra Kisjes v.o.f.

Alexander en Gonny Kisjes